Kommunikációs Kérdőív – Felnőtt változat

(The Communication Checklist – Adult, CC-A)

A CC-A kérdőív célja, hogy segítsen megérteni a kommunikációs képességekkel összefüggő erősségeket és nehézségeket 17 éves kortól. Habár a fiatal, felnőtt személyes vizsgálata betekintést nyújt abba, hogyan kommunikál, a kérdőív segítségével információt nyerhetünk a hétköznapi helyzetekre jellemző viselkedésekről.
Jelen online kérdőív az eredeti angol nyelvű változat magyar nyelvű adaptációja.

Tisztelt Kitöltő!

Köszönöm, hogy kitöltésével hozzájárul a kutatói munkámhoz!
A kérdőívet jelenleg kutatási célra használjuk. A kérdőívek és adataik felhasználása jelenleg kutatási céllal történik, ugyanakkor a jövőbeli terveink között szerepel a hivatalos magyar adaptáció elkészítése. Ezt elsősorban a klinikai gyakorlatba (gyógypedagógiai, pszichiátriai) történő bevezetés motiválja, másrészt a szélesebb körű kutatási célú felhasználás lehetősége.
A kérdőív kitöltése körülbelül 30 percet vesz igénybe, 70 kérdést tartalmaz. A fiatalra, felnőttre és a kitöltőre vonatkozó adatok jelszóval védett adatbázisba kerülnek. A feldolgozás során anonim, utólag azonosíthatatlan módon kezeljük, azokat csoportosan dolgozzuk fel, a kutatásban közvetlenül résztvevőkön kívül harmadik személynek nem adjuk át.

Kérjük, esetleges kérdéseivel forduljon Hoss Alexandrához (alexiresearch@gmail.com).

Kérjük, a következő kérdésre adott válaszában járuljon hozzá a kérdőívben közölt adatainak felhasználáshoz.
Köszönjük együttműködését!